...κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Στο κτήμα Νεφέλη, αναλαμβάνουμε όλα τα είδη των κοινωνικών εκδηλώσεων, από δεξιώσεις αρραβώνων έως πάρτι γενεθλίων.

Από μεγάλες και απαιτητικές εκδηλώσεις έως μικρές & στενού οικογενειακού κύκλου δεξιώσεις, κάθε περίσταση, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, με σκοπό να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στο ύφος και τις ανάγκες της.

Γάμος
 
Είμαστε εδώ για να κάνουμε το γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα! Σας προσφέρουμε ποικιλία πακέτων γάμου, καθώς και ειδικές προσφορές. Ενημερώστε μας για τις ανάγκες & τις απαιτήσεις σας και θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας για την ημέρα των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε ακόμη και το δικό σας πακέτο, το οποίο να ταιριάζει απόλυτα στο ύφος, την ιδέα και τα σχέδια του γάμου σας.

Επέτειος γάμου - Ανανέωση όρκων

Ακόμη κι αν ο γάμος σας έχει ξεπεράσει τους πέντε μήνες, μια δεκαετία ή 30 χρόνια, μπορεί να έχετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας. Η ανανέωση των γαμήλιων όρκων είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσει το γάμο σας! Μπορείτε να ανανεώσετε τους όρκους σας στην παραλία, σε έναν από τους κήπους μας, στην ιδιωτική αυλή σας, οπουδήποτε επιθυμείτε! Αυτή η ιδιαίτερη γιορτή μπορεί να έχει οποιοδήποτε στυλ, από ένα στενό οικογενειακό δείπνο έως ένα κομψό κοκτέιλ πάρτι ή δείπνο. Δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε, θα φροντίσουμε για τα πάντα ώστε να βεβαιωθούμε ότι η εκδήλωσή σας είναι πραγματικά ξεχωριστή!
 
Βάπτιση

Η βάφτιση, χαρακτηρίζεται σαν μια επίσημη εκδήλωση, κατά την οποία το βρέφος βαφτίζεται στην πίστη της οικογένειάς του και λαμβάνει το χριστιανικό όνομά του. Σχεδιάζοντας την βάπτιση του μωρού σας μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να συνεργαστούμε, μιας και γνωρίζουμε ακριβώς πως να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, ευχάριστο και χωρίς άγχος πάρτι για το μικρό σας.